Македонија

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост: Мартин повторно да застане на нозе

martin
martin

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, да му помогнеме на Мартин од Струга кој има само 23 години и претрпе тешка повреда на ‘рбетот повторно да стане на нозе.

Потребни се 150 илјади евра во најкраток можен рок за лекување во Русија каде што треба да прими терапија со матични клетки на секои три месеци во рок од две години.

Ве молиме за помош, кој колку може, секој денар е значаен. Да си го вратиме нашиот другар, нашиот брат. Ви благодариме од срце.

Биди хуман!! Сите за Мартин!

Трансакциска сметка:

210-7000006495-51 NLB

Девизна сметка

210-501689655077

Броеви за донации:

Т-МОБИЛЕ: 143-107

ВИП: 143-462

Преку gofundme.com

https://www.gofundme.com/1m7qwhjxlc

Прочитајте и...  Во здраво тело здрав дух: Вежбајте со Талат од „Преспав“ на тетовски начин

Најпопуларно


To Top