in

ДА СЕ НАЕЖИШ: Цепела дрва и се шокирала

Семејството Шакиќ од населбата Пискавица, доживеала благ шок при подготовката на дрвата за огрев.

Всушност, кога домаќинката расцепила буков трупец во него на двете страни се појавил крст.

Семејството ова го сфатило како еден вид предскажување, а снимката на која јасно се гледа врежаниот крст во дрвото ги преплави социјалните мрежи.

Прочитајте и...  Дрво кое раѓа 40 различни видови на овошје!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote