in

Дали е ова најубавата божиќна реклама? (ВИДЕО)

Видеото е на мала британска семејна продавничка за алат и сличен репертоар.

Приказната е дека самите ја смислиле, снимиле и направиле, а единствени пари што дале биле 100 фунти за песната. На страна кој, колку и што платил, ова е рекламата што секој бренд сака да ја има за божиќната кампања.

Прочитајте и...  Коњ се преправа дека е мртов секогаш кога некој ќе се обиде да го јава (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote