in

Давале бесплатно гориво за сите што ќе дојдат во бикини, но ова не го очекувале: Наместо жени, се појавиле мажи во танги (ВИДЕО)

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека.

495b250c3ff449119db784ede35e0263

Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се случило нешто неочекувано.

Главни клиенти станале мажи во женска долна облека.

Прочитајте и...  Снаодлив човек го шета своето куче со дрон за време на карантинот (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote