in

Деца и животни: Најслатката фотосесија која некогаш ќе ја видите!

Ништо не може да ја победи невината врска помеѓу животните и децата. Инспирирани од нивната чиста врска, Андреа Мартин, наградуван фотограф од Западна Вирџинија, си постави мисија да му покаже на светот колку се слатки децата и животните кога се заедно.

Ние од Публицист на прв поглед се заљубивме во овие преубави фотографии и веруваме дека и вие ќе се чувствувате исто!

ФОТО: andreamartinphoto / Instagram

Прочитајте и...  Милиони фламинга се собираат на ова езеро

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote