in

Дел од најдобрите серии кои мора да ги изгледате уште денес

Доколку се двоумите која серија да ја гледате, погледнете ја нашата листа на дел од најдобрите серии која ја подготвивме за вас и уште денес започнете да ги гледате.

Game of thrones

Breaking bad

Sherlock (2010)

Stranger things

https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY

Friends

The Big Bang Theory

The wire

How to get away with murder

The Crown

The Handmaid’s tale

Big little lies

Riverdale

Прочитајте и...  13 кратки, но интересни серии што ќе ви го привлечат вниманието

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote