in

Ден на лошите фризури: Смешната страна на животинскиот свет (ГАЛЕРИЈА)

Додека повеќето луѓе поминуваат часови во салон за убавина за да ја разубават својата коса, на овие животни природата веќе им подарила (не)симпатични фризури…

otkacene frizure zivotinje 7 810114445
otkacene frizure zivotinje 1 705081010
otkacene frizure zivotinje 2 429596018
otkacene frizure zivotinje 3 535634850
otkacene frizure zivotinje 5 102229478
otkacene frizure zivotinje 6 994769018
otkacene frizure zivotinje 8 350389958
otkacene frizure zivotinje 4 603802306
Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Најубавите железнички станици низ светот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote