in

„Денот кога станав суперхерој“ – седма книгичка

Дечки!

Седмата книгичка е спремна! Поврзана е со едно кафуле каде што работев и ги обожавав сите!

Дали можете да погодите за кое кафуле станува збор!?

Ајде да видиме овие нинџи дали успеаа во тоа да го сопрат лошиот Co-Flu и на кој начин!

Читкајте и уживајте во карантинот!

Многу љубов, Диана Ситниковска

[dflip id=”40733″][/dflip]

Прочитајте и...  Осмата книгичка е тука! Погледнете која е следната мисија на нинџите!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote