in

Денот на фотографијата прославен од 10 Wix фотографи

Земете длабок здив свеж воздух, отворете ги очите и подгответе се овие фотографии да ве воодушеват!

Денот на фотографии инспирирани од природата беше назначен од страна на Северна Американска асоцијација за природна фотографија (NANPA) за преку овие фотографии да се придонесе кон зачувување на растенијата, дивите животни и пејсажите. Ова е иницијатива што ја уживаат милиони луѓе на Интернет и во реалниот живот,се од нејзината прва прослава во 2006 година.

Еве ги најфасцинантните фотографии од природата !

Прочитајте и...  20 фотографии кои докажуваат дека татковците се најдобрите пријатели на ќерките

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote