in

Десеттата мини книгичка е тука! Прочитајте за новата авантура на нинџите!

Еј, Дечки, дечки!
Денес нинџите малце задоцнија, но нема врска!
Тие сепак се потрудија повторно да го спасат светот, како и секогаш!
Прочитајте ја 10тата најнова МИНИ прикаска и видете дали тие успеаа во тоа! 😊

Книгичката може да ја отворите ТУКА.

Прочитајте и...  Деветтата книгичка е тука! Дали нинџите ќе го фатат непријателот?

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote