in

Детето со големо срце – каде оди секој ден во исто време?

Секој ден, во текот од две седмици, едно дете во село на Филипините, во исто време излегувало од дома да прошета.

Бидејќи често знаел да се задржи подолго, татко му решил да провери што тоа прави неговиот син.

Она што го видел било тажно и прекрасно во исто време…

Детенцето секој ден носело храна на 3 напуштени и болни кутриња. Иако исплашени, животинчињата станале негови вистински пријатели.

Кога би имало само малку повеќе добри луѓе со големи срца на овој свет…

Прочитајте и...  (ВИДЕО) Ќе ве остави без зборови: Еве како се асфалтира улица во Москва

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote