in

Деветтата книгичка е тука! Дали нинџите ќе го фатат непријателот?

Дечки, денес Co-Flu повторно не нападна! Во минатата прикаска не успеавме да го фатиме непријателот! Не фати ептен неспремни 😔

Прочитајте ја оваа мини прикаска со новите Нинџи и видете дали овие Суперхерои успеаа да го фатат овој пат!

[dflip id=”41330″][/dflip]

Прочитајте и...  Ви претставуваме нов автор на мини книги, креативната Диана - секоја среда на нашиот сајт

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote