Случувања

Џокси и хорот „Мирче Ацев“ со карантин преработка на хитот „На велигден сум се заљубил“

Пејачот Џинас Папас Џокси заедно со академскиот хор „Мирче Ацев“ од изолација ја преработија песната „На Велигден сум се заљубил“, која е препознатлива кај нас заовој период од годината.

Прочитајте и...  Позитивните ефекти од карантинот врз планетата Земја преку 11 фотографии

Најпопуларно

To Top