in

Диви животни кои обожаваат да се дружат со луѓе – 16 фотографии

Иако е опасно да ги чуваме како домашни миленици, сепак дивите животни можат да бидат многу добри како помеѓу себе така и спрема нас, луѓето. Кога се чувствуваат безбедно, тие лесно покажуваат пријателство, а ако овие моменти бидат зачувани со фотографија тогаш вреди да бидат споделени!

„Денес со моето момче се сликавме со волци. Ова слатко животно обожава кога му го чешкаш мешето.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Лавица која обожава топли прегратки.“

https://www.instagram.com/p/B8cA6WYFs30/?utm_source=ig_embed

„Има еден остров во Вашингтон каде можете да отидете на двочасовна тура на која се запознавате со пријателски настроени волци.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Накратко, денес запознав мече. Мислам дека му се допаднав.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Гушкање со мама.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Мал среќен гепард.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Љубезни мечки.“

Waving Bears Hi GIF - WavingBears Hi Hello - Discover & Share GIFs

„Маче и лисица – најдобри пријатели.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Неодамна го запознав овој слон и го чешкав. Мислам дека му се допадна.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Овој нилски коњ очигледно многу сака да се дружи.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Денес во зоолошка го запознав најсреќниот гепард.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Нилскиот коњ Фиона доби родеденски подарок од нејзиното момче Тимоти, нилски коњ од друга зоолошка.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Ова е Меси, шармантна пума. Не е во состојба да живее во дивината, но одлично се чувствува дома.“

https://www.instagram.com/p/B8wAdq4IS_j/?utm_source=ig_embed

„Најдобрата мечка во Бафало.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Поларно мече и моето бебе.“

16 times when formidable animals proved that they also know how to be paws

„Крокодил во дождовните шуми во Амазон си запозна нови пријателчиња.“

A Caiman Wearing a Crown of Butterflies Photographed by Mark Cowan ...

Дали вие им се восхитувате на дивите животни? Дали сметате дека пријателството со нив е можно?

Прочитајте и...  20 фотографии кои ќе ве развеселат дури и во најтмурните денови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote