Случувања

Доаѓам од Македонија, а не од таа земја со додаток! – Лозано со признание за најдобра поп-фолк нумера

Влатко Лозаноски уште еднаш се стави во служба на Македонија, овој пат на манифестацијата Music Awards Ceremony 2020, каде што го доби признанието за најдобра поп фолк нумера.

Тој го поправи водителот, кој го претстави како пејач од Северна Македонија, објаснувајќи на македонски дека „тоа е Македонија, а не со тој додаток што го кажа предмалку“.

Прочитајте и...  ВИДЕО: Нова песна и спот на Лозано - „Мајко“

Најпопуларно

To Top