in

Две близначки ги отелотворуваат познатите анимирани карактери облечени само во винтиџ гардероба

Дали некогаш се прашувате како би се облекло мечето Вини Пу ако беше човек? Или што би носеле негативците на Дизни во вистинскиот живот? Близначките Даниела и Никол од Британија решија да направат нешто во врска со ова прашање. Тие објавуваат слики на нивниот Инстаграм профил облечени во винтиџ облека која најверојатно би ја носеле нашите омилени анимирани ликови денес.

https://www.instagram.com/p/B9mfH04glFa/?utm_source=ig_embed
Vintage Styling Women's Clothing
Vintage Clothing
Vintage Clothing
https://www.instagram.com/p/B5f1uf_A6F-/?utm_source=ig_embed
How to Style Vintage Clothing
Vintage Styling Women's Clothing
Vintage Styling Women's Clothing
https://www.instagram.com/p/B9cEALsAxwY/?utm_source=ig_embed
How to Style Vintage Clothing
Vintage Clothing
Vintage Styling Women's Clothing
How to Style Vintage Clothing
Vintage Clothing
Vintage Clothes Styling Reveals How Cartoon Characters Would Dress IRL
Vintage Styling Women's Clothing
Vintage Clothes Styling Reveals How Cartoon Characters Would Dress IRL
Прочитајте и...  Прекрасни стаклени иглоа со поглед на Аурора Бореалис

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote