in

Егзотична Европа: 8 најубави острови за кои ретко кој слушнал

Европа нуди доволно причини да го напуштите континенталниот амбиент./

Уживајте во морските сцени, рибарските села и локалните слатки кои се уште не се доволно истражени.

Пико, Португалија

Стрејмој, Фарски Острови, Данска

Мегисти, Грција

Муху, Естонија

Мул, Шкотска

Пантелерија, Италија

Вега, Норвешка

Лопуд, Хрватска

Прочитајте и...  20 магични фотографии од напуштени туристички места

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote