Случувања

Eмина Јаховиќ удри по оние што прават резерви и залихи храна

Пејачката Емина Јаховиќ преку „Инстаграм“ им се обрати на сите кои прават резерви и залихи храна нарекувајќи ги себични.

Некои од нас кои доаѓаат од земјите на бивша Југославија знаат многу добро како вистинската војна и криза за храна изгледаат и дека луѓето мора да си помагаат еден на друг. Значи правење на залихи од храна, посебно во градови со висок стандард, како Виена, најдобро покажува колку себични, злобни и неподготвени се повеќето луѓе, порача Јаховиќ додававајќи дека „Ако короната не ве убие, ќе ве убие кармата“.

Прочитајте и...  Компанија нуди бесплатно пиво за сите вонземјани кои ќе избегаат од „Област 51“

Најпопуларно

To Top