Видео

Емотивна реклама посветена на мајките и нивната безусловна љубов кон децата

” Затоа што ме научи дека паѓањето ме прави уште посилна.
Затоа што ми даваш поттик да се обидам повторно.
Ти благодарам, мам
о. “

Рекламното видео е на Procter & Gamble и е направено за Зимската олимпијада во 2014 година. Тоа е насловено „Ти благодарам, мамо“ и е посветено на безрезервната љубов и поддршката која мајките цел живот им ја пружаат на своите деца, со што ги водат низ трнливиот пат до успехот.

Прочитајте и...  СМЕШНО ВИДЕО: Мачка мисли дека нејзините шепи се зло што мора да се запре

Најпопуларно


To Top