in

Емотивни фотографии од породување кои прикажуваат колку се силни мајките

Фотографиите од породување се особено интимна форма на уметност. За да се прослави раѓањето, International Association of Professional Birth Photographers одржува годишен натпревар на фотографии од породување. Добитниците се бираат од страна на комисија како и членови на организацијата ширум светот.

Во прилог ви прикажуваме дел од најдобрите фотографии избрани од страна на комисијата.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Силни, мали мравки подигнуваат цвеќиња неколку пати поголеми од нив

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote