in

Еве како би изгледале познатите филмови кога би биле направени во Источна Европа

Источна Европа – “Што би било ако нашите фантазии беа реални?”, е руски уметнички проект наречен 2D Among Us. Ова е проект на интернет за забава, а неговата цел беше да се стават сите познати ликови во различни околности во Источна Европа. Имате шанса да видите дури и подобри филмски сцени од оригиналните, како Дедпул, Игра на тронови, Сам дома, Матрикс и други.

Matrica

Pirates of the Baltic

Herold Petrov

Game of Slavs

Batman – the Slav Knight

Slav Park

Tomo i Đeri

Slav Home Alone

Forest Trump

Mad Marx

Game of Slavs


The Little Olga

I am Slav

Slav Time

Slav Squad

Slav Wars

Slav Fiction

Slav Club

Прочитајте и...  Погледнете го првиот подводен ресторан во Европа

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote