in

Фаќаше бик за рогови, па си го доби заслуженото!

Секакви идеи им паѓаат на памет на луѓето за да имаат оригинални фотографии, а некои во тие обиди и претеруваат.

Таков е и случајот со ова момче, кое добило идеја да држи бик за рогови. Иако во почетокот се делувало совршено, во еден момент бикот буквално полудел.

Прочитајте и...  Ќе се снима документарeн филм за Грета Тунберг

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote