in

„Breaking Bad“ филм ни доаѓа наскоро

Кога последен пат го видовме Џеси Пинкман во финалето на серијата во 2013, тој плачеше од среќа откако им избега на група на екстремисти.

Џеси Пинкман преживеа!

Долгометражен филм со главна улога на помошниот лик во критички обожаваната ТВ серија Брејкинг Бед е во изработка.

Холивуд репортер и Варајати известуваат дека проектот ќе биде раководен он оригиналниот креатор на ТВ серијата, а акторот Ерон Пол ќе се врати во улогата на Пинкман, чиракот на Волтер Вајт во прстенот на продажба на метамфетамини.

Кога последен пат го видовме Џеси Пинкман во финалето на серијата во 2013, тој плачеше од среќа откако им избега на група на екстремисти.

Новиот филм ќе се прикажува на Нетфликс, а потоа на телевизија, во обратен ред од тоа како излегуваше ТВ серијата.

Прочитајте и...  Краток анимиран филм:"Дух"

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote