in

ФОТО: „Рапунзел“ од Русија се нема потстрижано 16 години

Дашик Губанова Веснушка планира да ја порасне својата коса до земја и може да се каже дека одлично ѝ оди. Таа се нема потстрижано од 2003 година.

Screenshot 2 2

Поради должината на косата, Дашик често е нарекувана „Рапунзел од вистинскиот живот“.

02 4
2016 година

Губанова редовно споделува фотографии на Instagram и досега има речиси 120 илјади обожаватели со кои споделува мали тајни за нега на косата.

https://www.instagram.com/p/By9bUF4CfWz/
11 1
2016 година
Screenshot 3 1
https://www.instagram.com/p/ByfH-H4C33Q/
09 1
2016 година
07 2
Screenshot 4
Прочитајте и...  Tврдоглави сопственици на куќи одбиле нив да ги продадат и се соочиле со ужасни последици

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote