in

Фотограф фотографирал верверички секој ден во текот на 6 години, погледнете ги неверојатните резултати

Пред речиси шест години, фотографот Геерт Веген наишол на лисица на неговиот трем. Тој веднаш штом ја видел, отишол да и донесе малку месо.

Лисицата почнала да доаѓа секој ден по храна. Веген го искористил овој подарок од мајката природа како можност да започне да ја фотографира лисицата со што ја започнал неговата кариера како фотограф на животни.

Тој сега специјализира во фотографирање на црвени верверички и други магични животни!

Повеќето луѓе се навикнати да гледаат верверички, но начинот на кој Геерт ги доловува е навистина посебен.

Уживајте во магичните фотографии!

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  10 колоризирани фотографии кои го прикажуваат вистинскиот хорор на Холокаустот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote