in

Фотограф го користи своето тело за да создаде надреални фотографии

Американскиот фотограф и уметник Арно Рафаел Минкинен 40 години создава надреални автопортрети во кои неговото голо тело е елемент на пејзажите околу него. Она што е впечатливо за неговите фотографии е тоа што композициите се вистински, иако се направени без речиси да употреби Фотошоп.

„Некои од моите фотографии можеби изгледаат едноставно, но тие ги тестираат границите на што е способно човековото тело или до колку може да ризикува“, вели Минкинен.

Во продолжение, погледнете дел од неговите фотографии.

Прочитајте и...  Оваа Тајланѓанка ја прикажува скриената страна на изгледот на Инстаграм наспрема реалниот изглед

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote