in

Фотограф го сликал овој прозорец цели 12 години, се до неговиот последен момент

Не сите луѓе уживаат во прекрасни погледи преку нивните прозорци, но понекогаш дури еден ѕид од цигли и прозорец може да биде претставен како нешто посебно. Овој фотограф од Инстабул го сликал овој прозорец преку неговата соба 12 години и иако може да звучи досадно, тој успеал да го претвори во нешто интересно и динамично.

Црвената боја, завесите кои страсно танцуваат со ветрот и матните сенки ја прават секоја слика посебна на свој начин. Серијата завршува драматично, со фотографија на која ѕидот е комплетно срушен.

Прочитајте и...  Свадбени фотографии од разни делови на светот кои го покажуваат вистинското значење на овој голем ден

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote