Животински свет

Фотограф ја покажува различноста на љубовта преку фотографии на парови од кокошки

Морено Монти и Матео Транчелини се двајца италијански фотографи со уникатна опсесија – кокошки. Двајцата ги фотографираат со години и дури планираат да издадат книга со наслов „Заљубени кокошки“.

Погледнете ги прекрасните слики од кокошките во галеријата подолу:

Прочитајте и...  Нова фотографија од Марс прикажува делта од некогашна река

Најпопуларно

To Top