in

Фотографии кои докажуваат дека богатството не е пресудно за да бидеме среќни

Не сите деца на светот имаат безгрижно детство како повеќето од нас. Не сите деца можат да го имаат она што ќе го посакаат покрај вниманието на родителите и останатите што ги опкружуваат, но овие фотографии ќе ви покажат дека ништо не е толку среќно колку едно детство. Ќе ви покажат дека среќата е само состојба на умот, и дека богатството не е пресудно за среќа. Да им посакаме остварување на сите желби и соништа на сите деца на светот, особено на децата кои и покрај сите проблеми избрале да бидат среќни.

Прочитајте и...  20 неверојатни фотографии од дивиот свет во Националниот парк Јелоустоун

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote