in

Фотографии од “10 години предизвик” кои предупредуваат за состојбата со нашата планета

Додека милиони луѓе го користат овој предизвик за да прикажат како тие се промениле во текот на 10 години, некои одлучиле овој предизвик да го искористат како предупредување за тоа што ѝ правиме на нашата планета.

Преку овие слики е прикажана вистинската слика за последиците на глобалното затоплување и на уништувањето на шумите за кои сѐ уште не сме свесни.

Прочитајте и...  Дел од атмосферата од вчерашниот незаборавен прв концерт на Влатко Лозаноски - Лозано !

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote