Животински свет

Фотографии од животни што го одземаат здивот

Како мечињата ги штитат своите малечки или како птиците бараат храна, овие сцени се неверојатни.

Дивите животни се магични. Далеку од урбаните џунгли тие живеат еден сосема поинаков живот.

Ние сега ќе можеме да им се доближиме барем на миг преку објективот на талентираните фотографи на магазинот „National Geographic“.

Од мечките во Русија до алигаторите во Луизијана, погледнете ги овие прекрасни животни:

Погледнете повеќе магични фотографии на следната страна.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Погледнете како би изгледало кога би оделе голи на работа или на кафе

Страници: 1 2

Најпопуларно


To Top