Животински свет

Фотографии од животните во Националниот парк Маврово

Фотографи од дивите животни во Националниот парк Маврово вчера беа поставени на ФБ страницата на паркот.

Снимени се преку поставување на “фото замки“, со помош на Македонското Еколошко Друштво – МЕД.

Фотографиите сведочат за разновиднидноста на животинскиот свет на Маврово.

Повеќе фотографии погледнете ТУКА.

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Зошто Националниот парк Кругер е едно од најинтересните места во светот?

Најпопуларно


To Top