ГАЛЕРИЈА: 30 најубави места за посета во Македонија

Нашата татковина Македонија е држава со богата историја,култура, прекрасна природа и пријатни луѓе.

Подолу погледнете 30 најубави места кои ги издвоивме, а вреди да ги посетите доколку тоа не сте го сториле до сега.

Плоштадот во центарот на Скопје

Скопско Кале

Кањон Матка

Еко парк Водно

Милениумски крст – Водно

Антички театар – Охрид

Самоилова тврдина – Охрид

Црква Св. Пантелејмон – Охрид

Црква Св. Јован Канео – Охрид

Село Речица – Охрид
( најеколошката машина за перење )

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Пилот објаснува зошто е важно да вклучите “Airplane Mode” во авион
Преземањето на содржините (слики и текст) е дозволено само делумно со наведување на извор (хиперлинк) до содржината која се презема.