in

ГАЛЕРИЈА: Ѕирнете во волшебниот свет на илузиите во замокот Августусбург

Во замокот Августусбург во близина на градот Кемниц,Германија изложена е низа слики и инсталации кои ги мамат очите и мозокот на посетителите.

Името на новата изложба е “Tricked!” или во превод “Измамен!”. Со помош на современи техники како што се проширена реалност (АР), вирутелна реалност, посетителите можат да да го прошират согледаниот свет или да се потопат во измислениот.

Прочитајте и...  Студент купил трактор од Германија, за да заштеди возел 700 километри до дома

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote