Галерија

ГАЛЕРИЈА: Неверојатни фотографии од месечина и силуети

Абдула Евиндар е уметник од Турција кој создава неверојатни фотографии од силуети со месечина.

Во оваа серија фотографии тој направил комбинација од фотографии на силуети, пејзаж и месечина за да ги создаде неверојатните фотографии подолу.

Работејќи со аналогни и дигитални методи, неговата техника доведува до надреализам во неговите дела.

abdullah evindar 33545934 1169513006524058 6659699714205679616 n

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Археолошко патување низ Македонија преку античките рушевини

Страници: 1 2 3

Најпопуларно


To Top