in

ГАЛЕРИЈА: Неверојатни тунели од светилки во Јапонија

За време на ладните зимски ноќи, Јапонија нуди спектакуларни изложби на светла кои траат од есен, па сѐ до пролет. Се нарекуваат „Зимска илуминација“, а сместени се во една ботаничка градина на островот Нагашима. Паркот – Вистерија од година на година ги надминува очекувањата на посетителите со повеќе од 3 милиони светилки.

https://www.instagram.com/p/BiUTt2GHq0O/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BdiHauHBwYD/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bjsc7VInL8l/?utm_source=ig_embed


Прочитајте и...  20 фотографии кои докажуваат дека татковците се најдобрите пријатели на ќерките

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote