in

ГАЛЕРИЈА: Принцовите од бајките во реалниот живот

Ако некогаш сте се прашувале дали принцовите од бајките навистина постојат, Јирка Ватаинен од Финска дава одговор на тоа прашање. 

Тој направи неверојатно реални илустрации од омилените принцови на сите времиња, за кои речиси и да поверуваме дека вистински постојат. 

Прочитајте и...  Културната разновидност отсликана преку фогорафиите на 12 фотографи

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote