Галерија

Го истетовирал последниот подарок од неговата ќерка

Татко чија ќерка починала на 5 годишна возраст во сообраќајна несреќа, го истетовирал последниот цртеж кој неговата ќерка го нацртала, бидејќи тоа било последното што таа му го подарила.

Прочитајте и...  Галерија на хиперреалистички цртежи од Марчело Баренги

Најпопуларно


To Top