in

Го спуштија ковчегот во дупката, а потоа од него се слушна гласот на покојникот: Каде сум, пуштете ме! (ВИДЕО)

Погребите се обично тажни моменти каде роднините и пријателите се простуваат од саканите личности. Дека тоа не е секогаш така покажа еден Ирец кој на својот погреб оставил забавна порака и ги остави во солзи присутните, но не оние тажните солзи…

screenshot 2 2

Ковчегот веќе бил спуштен во дупката, а роднините и пријателите наеднаш се стаписаа откако наеднаш слушнаа чукање на дрво.

Набрзо се појавил и гласот на починатиот: Ало каде сум? Ало има ли некој? Пуштете ме одовде!

Очигледно починатиот во договор со некој од семејството оставил аудио порака која беше пуштена за време на неговиот погреб, а следејќи ги реакциите на присутните станува збор за прилично забавна личност додека била жива.

https://twitter.com/Lucky2B1rish/status/1183323507368873984?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1183323507368873984&ref_url=https%3A%2F%2Fkurir.mk%2Fmagazin%2Fzanimlivosti%2Fgo-spushtija-kovchegot-vo-dupkata-a-potoa-od-nego-se-slushna-glasot-na-pokojnikot-kade-sum-pushtete-me-video%2F
Прочитајте и...  Првачињата не знаат да зборуваат, едно дете не знае како се вика мајка му

Што мислите?

-2 Поени
Upvote Downvote