in

Големиот контраст на светот во кој живееме преку 32 фотографии

Сликата понекогаш може да има поголем ефект од илјадници зборови. Решението на кризата може да се опише со многу комплицирани зборови, но не ви треба познавање на некој јазик за да прочитате и разберете ремек-дело. Уметноста е над сите јазици. Преку овие комбинации од фотографии се користи за да се подигне свеста и да се преземат мерки за никогаш повеќе да не бидеме сведоци на вакви контрасти низ светот.

Прочитајте и...  Недостатоците на нашето модерно општество доловени преку илустрациите на Давид Бонаци (ГАЛЕРИЈА)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote