Македонија

Граѓаните се враќаат на работа, започнува меѓуградскиот превоз

Владата донесе одлука од 1 јуни граѓаните кои беа ослободени од работни обврски по разни основи се враќаат на работа, а исто така ќе започне со редовен транспорт меѓународниот превоз низ државата, соопшти техничкиот министер Оливер Спасовски.

Прочитајте и...  ОСТАНЕТЕ ДОМА: Стапи на сила полицискиот час, овие работи треба да ги знаете

Најпопуларно

To Top