in

Хендикепирана минијатурна кравичка може да оди за првпат со помош на количка

Walkin’ Pets е компанија која произведува производи за мобилност за хендикепирани животни, како количките за хендикепирани, стари и изнемоштени животни, давајќи им алтернатива на сопствениците наместо успивање. Минијатурната кравичка Ангел, која била имобилизирана првите 3 месеци од својот живот, доби втора шанса благодарение на количката.

Прочитајте и...  ВИДЕО: Велосипед направен целосно од дрво - дури и подвижните делови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote