Случувања

Херој од Австралија: Одбил евакуација за да ги спасува животните од пожарите во Австралија

Двадесет и две годишниот Патрик Бојл одбил да биде евакуиран и одлучил да остане и да ги спасува коалите од шумите кои ги зафати пожар.

Успеал да спаси најмалку осум животни. Некои од нив се многу дехидрирани, некои имаат изгореници и се во шок.

Прочитајте и...  Годините се само број - Љубовната приказна на Џејсон Стејтам и Роузи Хантингтон Вајтли

Најпопуларно

To Top