Македонија

ХИТ ФОТО: Во недостаток на маски во аптеките и антибактериски средства, еве како скопјанка се заштитува против корона вирусот

Светот кој е во паника овие денови презема најразлични мерки за справување против ширењето на корона вирусот.

Истите мерки ги презема и Македонија овие денови, а вчера беа затворени сите образовни институции во земјава во наредните 14 дена.

Додека во недостаток на маски во аптеките и антибактериски гелови граѓаните низ земјава и во Скопје речиси на секаков начин се снаоѓаат за да се заштитат од смртоносниот вирус, погледнете.

Ѓорче увек реагирало одма и радикално и затоа никад ништо не го изненадило. 10.03.2020 автобуска станица пред цвеќара Камелија

Gepostet von Iko Aprilia am Mittwoch, 11. März 2020
Прочитајте и...  19-годишен рапер доби 55 години затвор по хит во кој признава убиство

Најпопуларно

To Top