in

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Доказ дека кучињата се посовесни од луѓето во сообраќајот

Многу пати се појавиле докази дека некои животни разбираат што е „зебра“ и свесно се однесуваат на пешачки премини.

Image result for pies na przejściu dla pieszych

Најчесто се работи за кучиња, а последниот случај од полското село Билчи го запали интернетот.

Пред да ја премине улицата на пешачки премин, кучето внимателно, гледајќи на двете страни, проверило колку е безбедно.

Дури кога запреле возилата од двете страни, кучето ја преминало улицата.

Погледнете го видеотo:

Прочитајте и...  ВИДЕО: Тинејџер спаси бебе кое паѓа од втор кат од зграда

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote