Видео

ХИТ ВИДЕО: Купување јајца во светот vs на Балканот! Дали се пронајдовте?

Секој си има некои посебни методи кои ги применува при купување. Најпознати се бирањето леб, овошје и зеленчук, но тука спаѓа и посебниот чин на бирање јајца.

Јајцата освен што се разликуваат по класа, се разликуваат и по димензии. Едното го одредува квалитетот и структурата, а другото големината. Сепак, постојат и оние кои мора да се уверат во состојбата на сите 10 јајца во пакувањето.

Jaja

Izgleda poznato? 🤣🤣🤣

Gepostet von Radio Dalmacija am Dienstag, 5. Mai 2020

Извор: vojvodinainfo.rs

Прочитајте и...  ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Мало мајмунче пее додека го бањаат (ВИДЕО)

Најпопуларно

To Top