in ,

Хитлер патики – најновото од Пума

Последните патики на Пума станаа познати на социјалните мрежи по тоа што многу потсетуваат на Адолф Хитлер, лидерот на Нацистичка Германија.

Низ годините се појавуваа слики од мачки, кучиња и други предмети кои потсетуваат на Хитлер. Најновиот предмет се овие патики на Пума, за кои дизајнерите најверојатно не размислиле воопшто.

Патиките се наменети за жени и се викаат „Storm Adrenaline“, и имаат едноставен дизајн од црна, сива и бела боја, но црните траки на прстите и на јазикот многу изгледаат на диктаторот.

На социјалните мрежи им даваат „осум од десет поени во сличност“.

Прочитајте и...  Била во војска и има свој празник: Седум работи кои можеби не ги знаете за Ријана

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote