in

Холографска коса- најновиот тренд пригоден за сите девојки кои сакаат да се различни

Најкул нешто во врска со нашата коса е тоа што можеме да станеме сосема нова личност со едноставно менување на нејзината боја. Психолог објаснува дека фарбањето на косата рефлектира како се чувствуваме и може да сигнализира промена на нашиот карактер за другите. Но, има начин како нашата коса да претставува неколку расположенија истовремено и да ни помогне да станеме најубавиот камелеон.

Ние од Публицист, откривме нова опсесија: запознајте се со новиот холографски тренд кој е воодушевувачки!

Holographic Hair Is The New Trend And I Love It
https://www.instagram.com/p/B-QY45nFXG7/?utm_source=ig_embed
Прочитајте и...  Нова еволуција, во текот на 20 век луѓето добиле коска повеќе

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote