Македонија

Храбриот моторџија навистина го прекрши полицискиот час за Сузана (ФОТО)

Дечкото кој вети дека нема да го спречи полициски час, за да ја покаже љубовта кон својата Сузана, си остана на својот збор. Ништо не го спречи во своите намери.

Голем поздрав до патролите пред зграда од 8 саат што ме чекаат (со маски за дишање) и сите душмани, најголем поздрав до фановите, без вас ова не би било ова, да не речете Таци не си стои на зборот еве излегов на автопат.

Секако, сликата е од ходник, на моторче, и иде гас. Секоја чест. Зборот е збор.

Прочитајте и...  Сите хумани луѓе од Македонија и надвор од неа.. ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ на големата хумана акција за Јана!

Најпопуларно

To Top