in

Хумористично видео: Разликите меѓу мажите и жените

Мора да признаеме, мажите живеат поедноставен живот од жените.

Видео на хумористичен начин ги прикажува разликите меѓу претставниците на посилниот пол и претставничките на понежниот пол. Од времетраењето на подготовките за излегување, до купувањето облека… мажите и жените се однесуваат тотално поразлично во секојдневието.

Прочитајте и...  Пријатели формирале синџир за да спасат куче кое е во опасност

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote